eunice on the road

Angor Wat · CambodiaㅣSummer afternoon

神之眼睛?!

一直都好鍾意我呢位朋友Eunice去旅行時影返唻嘅相,每次睇完佢啲相我都好想講粗口,人哋去旅行你又去旅行,點解人家揸部手機都影得咁鬼靚。有見及此,分別去學過1次單反攝影班及2次手機攝影班。結果?!只能夠講人哋有神之眼睛,而我…都係唻個開心share仲開心囉!

Golden CircleㅣWinter evening

想知點樣用手機影成咁?

大家可以去佢個fan page度比吓liked或PM佢,我相信喜歡交朋結友嘅Eunice都會同你分享研究。忍唔住分享多張先… 😛 https://www.facebook.com/euniceontheroad/

Iceland ReykjavikㅣMorning  

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s